Bülent DİKTEPE/ KARABÜK,()- KARABÜK'te, huzurevinde kalan 63 yaşındaki Dursun Aslanmirza ile 75 yaşındaki Kadriye Kılıçer, sazlı sözlü düğün ile evlendi.
Yücel Huzurevi'nde 3 yıldır kalan Dursun Aslanmirza ile 6 ay önce huzurevine gelen Kadriye Kılıçer, Karabük Belediyesi Nikah Salonu'nda kıyılan nikahla evlendi. Huzurevi yönetimi ise çifte düğün salonunda sazlı sözlü düğün yaptı. Huzurevi sakinlerinin de katıldığı düğünde dans edip oynayan çift büyük mutluluk yaşadı. 
TEKLİF GELİNDEN GELDİ
Kadriye Kılıçer, evlilik teklifini kendisinin yaptığını söyledi. Kılıçer, "Kendisine, 'eşin var mı ayrıldın mı?' diye sordum. Bana 'ayrıldım' dedi. 'Evlenmek istemiyor musun?' dedim. Sesi çıkmadı. Ben de bahçeden bir demet gül alarak kendisine verdim. Sonra yumuşadı ve 'evet' yanıtını verdi" diye konuştu.
Aslanmirza ise evlilik nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek katkı sağlayanlara teşekkür etti. Aslanmirza, "Huzurevinde tanıştık. Evlilik teklifi benden gelmedi, kendisinden geldi. Ben de 'kabul ediyorum' dedim. Kendisini huzurevi müdürümüzden istedim ve sonunda evlendik" dedi.

FOTOĞRAFLI