KARA Kuvvetleri Komutanlığı Balıkesir Astsubay Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Balıkesir Huzurevi'ni ziyaret etti. Askeri öğrenciler, Huzurevi sakinleri ile sohbet edip, isteklerini dinledi.
Balıkesir Astsubay Meslek Yüksekokulu Öğrenci Tabur Komutanı Piyade Yarbay Osman Çolakoğlu, astsubay ve öğrencilerden oluşan 15 personel Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Müdürlüğü'nün konuğu oldu. Huzurevi sakinlerinin elini öpüp, gönüllerini alan astsubay adayı öğrenciler, çikolata ve kolonya ikramında bulundu. Özellikle kadın astsubay adayı öğrenciler, huzurevi sakinleri ile uzun süre konuşurken, kurdukları samimi diyalogla dikkat çekti. Kore Gazisi Hüseyin İkiz, ziyarette ilgi odağı oldu. Aslen Balıkesirli olan 84 yaşındaki İkiz, "Komutanları ve geleceğin komutanlarını yuvamızda görmekten mutlu oldum. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. Huzurevi sakinlerinden Zuhal Kır ise Çanakkale şehitleri ve Cumhuriyet bayramı için yazdığı şiirleri konukları için okudu. Ziyarete ilgili bilgi veren Yarbay Çolakoğlu, şöyle konuştu:
"Her yıl huzurevini ziyaret ediyor, büyüklerimizle dertleşiyoruz. Bu yılda onları getirdiğimiz hediyelerle sevindirmek, onların yüzünde bir gülücük yaratmak istedik. Bu ziyaret sonrası hem onlar hem biz hem de öğrencilerimiz çok mutlu oldu. Önümüzdeki yıllarda da bu ziyaretlerimizi arttırarak sürdüreceğiz."
Huzurevi'nde 52'si kadın 252 kişinin kaldığını belirten Müdür Vekili Fatma Erol Uzun, Yarbay Çolakoğlu'na duyarlılıkları için teşekkür ederken, bu ziyaretlerin yaşlılar için çok yararlı olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFlı