MANİSA Milletvekili, Ak Parti MKYK Üyesi ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi Kula'da partililerle buluştu.
Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Kula ilçe teşkilat binasında partililerle buluşup onlara seslendi. "Belediyecilik bizim işimizdir" diyen Tanrıverdi, "Çünkü bizim Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından Başbakanlığa gelmiş birisidir. İnşallah Manisa'mız Ak Parti ile buluştuğu zaman işte o zaman hizmet farkını görecek benim hemşerilerim. Manisa ile Ankara'yı el ele tutuşturduğumuzda, Kula ile Manisa'yı el ele tutuşturduğumuzda hem Kula ilçesi bünyesindeki belediyemiz hizmetini verecek, hem de büyük projeler büyük eserler noktasında da Büyükşehir Belediyemiz hizmetlerini verecek. Kula Hem Kula belediyesinden hem de Büyükşehir Belediyemizden hizmet almış olacak" dedi.
Tanrıverdi Manisa Belediye Başkanı'na yüklenerek "30 Mart seçimleri yapılmadan Büyükşehir Belediye Başkanı ortaya çıkmadan Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken hizmetleri yapmaya başladılar. Burada bir belediye başkanı var. Kula'da bazı köylere kamyon kamyon taş gönderildi. Benim hemşerilerimin gözünü boyayarak, oyunu alıp iş başına geleceğinizi mi zannediyorsunuz? Senin başını benim hemşerilerim sandığa gömecek bundan haberin olsun" ifadelerini kullandı.
BÜYÜKŞEHİR'İ BERBER YÖNETECEĞİZ
Kendisinin 11 yıllık milletvekilliği döneminde milletin başını öne eğdirecek herhangi bir hareketin içinde olmadığını dile getiren Tanrıverdi, 30 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde ise "Aynı şekilde 11 yıllık süreç içerisindeki gibi çalışacağız. Hem alnımız ak olacak hem de sizin yüzünüze baktığımız zaman yüzümüz kızarmayacak şekilde dürüst siyaset yapacağız, temiz siyaset yapacağız ve adaletli bir yönetimi ortaya koyacağız. Geleceğin Manisa'sını birlikte el ele inşa edeceğiz" dedi.
"BÜYÜKŞEHİR KAPISI SONUNA KADAR AÇIK"
Tanrıverdi, Büyükşehir yasasını seçimler için yapmadıkları vurgularken, "Biz bu yasayı gelecek nesillerimizi düşünerek yaptık. Bizler sıkıntı çektik, güzel yavrularımız gelecekte sıkıntı çekmesinler, çağdaş medeniyet hizmetleriyle buluşsunlar, da güzel bir Manisa'da yaşasınlar diye bunları yaptık. Ben hemşerilerime efendi olmak için değil hizmetkar olmak için buradayım" diye konuştu.