HÜLYA Cup Adana Özel Seri Senior Tenis Turnuvası'nın 2'ncisi Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün (ATDSK) ev sahipliğinde yapılırken dereceye girenlerin ödülleri turnuvaya adını veren Hülya Avşar tarafından dağıtıldı.
16 Kasım'da başlayan ve 13 kategoride 245 sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuvanın kupa törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da katıldı. Aldırmaz, Avşar'a Türk bayrağı rozeti armağan etti. Avşar'ın bir marangoz hayranı da üzerinde Beşiktaş amblemi ve kızı Zehra'nın isminin yazılı olduğu el oyması ahşap tabloyu sanatçıya hediye etti.
"ADANA'DA OLMAK ÇOK GÜZEL"
Hülya Avşar da yeniden Adana'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, turnuvaya destek veren, turnuvaya katılan herkese teşekkür etti, dereceye girenleri kutladı.
Bu organizasyonda her yıl birlikte olmayı dileyen Avşar, "Sizlerin katkıları ile bu yıl burslu çocuklarımız milli takıma seçildi. Hülya Cup'un amacı, burslu çocuklarımız var, onları yurt dışı turnuvalara gönderiyoruz ve hepsi de şampiyon olarak dönüyor. Onların bu başarısında buradaki herkesin katkısı var. Allah herkesten razı olsun. İnşallah bir gün Wimbledon'da da bir tenisçimiz olacak" dedi.
Hülya Avşar, törenin ardından Adanalı milli sporcu İpek Soylu ile birlikte dereceye giren kadın tenisçilerle korta çıkarak gösteri maçı yaptı.