AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, öldürülüşünün 7. yılında Halaskargazi Caddesi'nde bulunan Agos gazetesi önünde binlerce kişinin katıldığı törenle anıldı. "Hrant için adalet için" sloganı atan binlerce kişi, "Hepimiz Hrant'ız hepimiz Ermeniyiz" yazılı pankart açtı. 
Agos Gazetesi önünde yapılacak anma töreni öncesi binlerce kişi, saat 13.30’da Taksim Meydanı’nda toplandı. Hrant’ın arkadaşları, “Hrant için adalet için” “Hepimiz Hrant’ız hepimiz Ermeniyiz” yazılı pankart ve dövizler açarak Agos gazetesine doğru yürüyüşe geçti. Hrant Dink’in eşi Rakel Dink de “Unutmayacağız, Affetmeyeceğiz” pankartının arkasında yürüdü. Grup üyeleri Pangaltı metro girişine geldiğinde “Ergenekon Caddesi” yazılı olan cadde ismini “Hrant Dink Caddesi” olarak değiştirdi. Cadde isminin değişmesinden sonra polis ile gruptan bazı kişiler arasında tartışma çıktı. Bu sırada kalabalıktan bazı kişiler polise pet şişe attı. Yaşanan arbede tertip komitesindeki kişilerin araya girmesiyle son buldu.
Gazetenin girişine ‘7 yıldır birlikte korudular birlikte susuyorlar’ afişi asıldı. Saatlerin 15.00’ı göstermesiyle anma törenine geçildi. Saygı duruşundan sonra gelenlere Hrant’ın sesinden bir söyleşisi dinletildi. Tören boyunca Hrant Dink’in sevdiği halk ezgileri çalındı. Daha sonra Hrant’ın arkadaşları adına Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya bir konuşma yaptı. Kaya, 7 yıldır cinayetin aydınlatılamadığını belirterek davanın takipçisi olduklarını söyledi.