TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Edirne’nin Keşan İlçesi’ndeki temaslarının ardından Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılacak olan yeni hizmet binasının temel atma törenine katıldı.
CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve oda başkanları ile üyeleri katıldığı törende konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün, odaya yeni bir yer kazandırmanın mutluğunu yaşadıklarını söyledi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise Çorlu’daki sanayicilerin oda sayesinde Avrupa standartlarına göre hizmet aldığını belirterek,  "Çorlu Türkiye’nin dördüncü büyük sanayi kenti. Çorlu ürettiği katma değer açısından baktığımız zaman Türkiye’nin unutamayacağı ve göz ardı edemeyeceği başlıca şehirlerimizden biridir. Ona yakışır bir odanın temel atma törenindeyiz. Bu odanın tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler hizmet binasının temelini attı. Oda başkanı Enis Sülün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na tablo hediye etti. Hisarcıklıoğlu daha sonra Çorlu’dan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI