Latif SANSÜR/KUŞADASI (Aydın), () - AYDIN'ın Kuşadası Belediyesi'ni ziyaret eden milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, kendi adını taşıyan basketbol ve spor okulunun bir şubesini de ilçeye açmak istediğini söyledi. Kuşadası Belediye Başkan Özer Kayalı, prosedürler konusunda yardım isteyen Türkoğlu'na destek sözü verdi.
Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında ziyaret etti. Kuşadası ile ilgili projeleri olduğunu söyleyen Türkoğlu, "Türk sporu için yaptığımız çalışmaları Kuşadası'nda da gerçekleştirmek istiyoruz. Şu an Türkiye'nin birçok şehrinde bulunan Hidayet Türkoğlu, Basketbol ve Spor Okulu'nun bir şubesini de Kuşadası'nda açmak istiyoruz. İkiçeşmelik Mahallesi'nde yapmayı planladığımız çok amaçlı tesis ve kamp alanı bulunan projede ayrıca yüzme, fitness ve basketbol eğitimleri de verilecek. Güzel işler yapmak için sabırsızlanıyoruz ve yasal işlemlerin tamamlanmasıyla çalışmalara hemen başlayacağız. Spor ve sporculara vereceğiniz desteklerden dolayı şimdiden size ve ekibinize teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Özer Kayalı, "Bizler yönetim olarak gençlerimize ve spora yönelik ciddi çalışmalar yapacağız. Ülkemizde basketbol ve sporun gelişmesi için sizler de elinizden geleni yapıyorsunuz. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum ve başarınızdan dolayı sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum. Kuşadası'nda yapmayı planladığınız spor okulu ve tesisler için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu tesis ile Kuşadası'nın gençlerine hem sporu sevdirip, hem de Türk sporuna katkıda bulunabiliriz" diye konuştu.

FOTOĞORAFLI