25 yaşında, 2 kız çocuk annesiyim. Eşimle ilişkiye girerken acı çekiyorum. Çünkü vajinam gevşek. Ne yapabilirim?

Cevap
Değerli okurum, kimi kadınların başına gelen bir olay. Çözümü estetik operasyonlar. Bunlar yapılarak daralma sağlanabilir. Bu işte yetenekli hekim, kadın doğum uzmanı sorununu çözecektir.

Cinsellikte başarılı olamıyorum


20 yaşındayım, hiç cinsel deneyimim olmadı. Ne zaman kendimi cinsellik için hazır hissetsem başarılı olamıyorum. Acaba bunun sebebi nedir?
CEVAP


Doğaldır, değerli okurum, cinsellik sınava girer gibi bir eylem değildir. Kendi ortamını bulmayınca başarısızlıklar ya da başka sorunlar dengeleri alt üst eder. Cinselliğin konusunda en ufak kuşkun olmasın, kendini fazla yargılama. Uygun ortam ve zamanda her şey düzelecektir. Kız arkadaşınların olsa diye düşünüyorum.

Tekrarlamak istemiyorum


22 yaşındayım. İlişkiye girmeden önce çok hevesli oluyorum ama ilişki bittikten sonra hevesim kalmıyor. Aynı şeyi tekrarlamak istemiyorum. Sorun bende mi yoksa kız arkadaşımda mı?


CEVAP


Sevgili okurum, herkeste aynen böyle olur.

Bahaneler uyduruyorum


18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye gireceğim ama korkuyorum, sürekli bahane uyduruyorum. Çünkü penisim sola doğru eğri. Doktora gitmek istemiyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP


Sevgili okurum, birçok erkekte penis eğri olur. Özellikle büyük olanlarda. Zararı yoktur. Cinsel birleşmeye engel olacak kadar eğriyse ameliyatla düzeltilir. Seninkinin o gruba gireceğini sanmıyorum. Öyle olsa bile evliliği beklemek gerekir. Çünkü eşinin, senin ve hekimin kararı ile işleme karar verilir.

Kızlar benden kaçıyor


19 yaşındayım. Penisim büyük, gövdesi ince. Tıpkı şemsiye gibi. Gören kızlar kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP


Sevgili okurum, görüp kaçmaları sorun değil de gülüp kaçmaları sorun olurdu. Sen de kaçmayanı bul yavrum.

Ya sertleşme olmazsa?


23 yaşında, 4 senelik evliyim. 6 ayda 4-5 kez sertleşme sorunu yaşadım. İlişkiye girmek istediğimde korkuyorum. Ne yaparım?

CEVAP


Sevgili okurum, son 6 ayda mı böyle oldun? Hiçbir şey yok. Takma kafana. Çünkü psikolojik kaynaklı. Ek bilgileri yazarsan daha net yanıtı alırsın.

Orgazm olmuyorum eşim kızıyor


1 yıllık evli kadınım ve orgazm olamıyorum. Eşim hemen orgazm olmamı istiyor ama bu mümkün olmuyor. Sonra da bana kızıyor, ne yapacağım?

CEVAP


Değerli okurum, evliliğiniz yeni. Belki senin kadınlığının olgunlaşması için yıllara ihtiyacın olabilir. Ama eşinin de davranışı, ustalığı, bu konudaki duygusal ve fiziki performansı bana göre yetersiz. İkiniz de el ele verin, çözüm bulmaya çalışın. Çünkü önünüzde yıllar var.

Kızlık zarı bozuldu mu?


18 yaşında kızım. Bir süre önce sevgilimle birlikte olmuştuk. Ayağa kalkınca vajinamdan 1-2 damla kan geldi. Erkek arkadaşım “Bir şey olmaz” dedi. Bir başkası “Bozulmuştur ya da zedelenmiştir” dedi. Kime kulak vereyim?

CEVAP


Sevgili okurum, ikinci söyleyene kulak vereceksin. Ne demiş? Ya zedelenmiştir ya bozulmuştur. Ben de aynısını söylüyorum.

Acaba kızlar nasıl mastürbasyon yapar?


17 yaşındayım. 16 yaşında sevgilim var. Bana nasıl mastürbasyon yaptığım sordu, anlattım. Aynı soruyu ben ona sordum. Cevap vermedi. Hocam, kızlar nasıl mastürbasyon yapar?

CEVAP


Sevgili çocuğum, bu sayfada kızlar, erkekler nasıl mastürbasyon yapar diye doktorluk dışı bir şamataya yer mi vereceğiz? İşin gücün kalmadı mı? Valla sokakta karşıma çıkma. Şapkan varsa, başından alır ayaklarımın altında ezerim.

Benim durumumda anormallik mi var?


15 yaşındayım. Günde 4 kez, bazen haftada 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Bir anormallik mi var?

CEVAP


Sevgili okurum, anormalllik var. Olmaza bile olacak. Bu kadar çok sayı cinsellik kaliteni bozacak. Evlendiğinde de eşin saçını başını yolacak. Benden söylemesi.

Benim bu aşırı isteğim ne olacak?


29 yaşındayım ve doyumsuzum. İsteğim bitmiyor. Bir gecede pek çok kez ilişkiye girip boşalmama rağmen isteğimin bitmiyor. Zararı olur mu?

CEVAP


Değerli okurum, biraz irade, sağlığına dikkat. Beynini başka yerlere kaydır. Bu böyle gitmez. İleride korkuların gerçekleşmese de bugün böyle yaşanmaz. Amacından sapmış bir yaşamdır. Belki bir süre psikolojik tedaviye ihtiyacın olabilir.

Acaba kız istiyor mu?

Kız arkadaşımla ilişkiye girmek isityorum. Ama o da istiyor mu bilmiyorum. Bunu nereden anlayabilirim?

CEVAP


Değerli okurum, bana bu kadar kolay soru sormayın. Ben zor işlerin uzmanıyım! Bu gibi kolay soruları içgüdülerinize sorun. Hadi yine ben aşağıdan alayım, içgüdünüz olayım. Değerli okurum, kızın gözüne bak. Gözleri sana her şey söyleyecek.

Ne görürsen doğrusu odur. Elini uzun süre mi tutuyor yoksa hemen çekiyor mu? İkide bir başını hafif yana eğerek konuşuyorsa yavaş yavaş yol alıyorsun demektir. Elleri ateş gibiyse her tarafı da yanıyor olabilir. Hızlı konuşuyorsa heyecanını yatıştırmaya çalışıyordur. Az konuşuyorsa iradesiyle savaşıyordur. Neyse, gönlü yoksa ben destan yazsam boş! Çünkü zaten kız destanını yazmıştır.