BURDUR'da 7 Aralık'ta geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavisi Burdur Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde süren İtfaiye Çavuşu Sami Öztürk hayatını kaybetti.
Ağabeyi Bahçelievler Mahallesi Muhtarı İrfan Öztürk'ün kullandığı araçla, Akyaka Köyü yakınlarında karşı yönden gelen çekici ile çarpışan araçta bulunan Sami Öztürk, ağabeyinin hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanarak Burdur Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 7 Aralık 2013'ten bu yana Burdur Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tutulan Öztürk bugün hayatını kaybetti.
Sami Öztürk için İtfaiye Müdürlüğü önünde bir tören düzenlendi. Törene Vali Vekili Hayri Sandıkçı, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Başkan Yardımcıları Serdar Başgül ve Hasan Duygulu ile Öztürk'ün yakınları ve çalışma arkadaşları katıldı. Törende hayatını kaybeden İtfaiyeciler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
İtfaiye Müdürü Hasan Özban, burada yaptığı konuşmada Sami Öztürk'ün 17 yıldır itfaiye teşkilatında çalıştığını, kendisini insanlara adadığını kaydetti. Burdur Belediye Başkanı Akkaya da "Bu son bir gün bizi de bulacak. Önemli olan geriye iyilikler, güzellikler, faydalı eserler bırakabilmektir. İyi insandı dedirtebilmektir. Sami onlardan bir tanesiydi" diye konuştu. Sami Öztürk, Ulu Cami'de kılınan cenaze namazından sonra Sultandere Mezarlığı'nda toprağa verildi. (FOTOĞRAFLI)