MUĞLA’nın Dalaman İlçesi’nde, sürücüsünün köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdığı otomobil takla atıp, şarampole devrildi. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Kaza, Dalaman'ın Gürköyü Mevkisinde meydana geldi. Dalaman’dan Fethiye yönüne giden Erkan Şengül (41), Gürköyü Mevkisi’nde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için aniden kullandığı 48 E 0172 plakalı otomobilin direksiyonunu kırdı. Yağmurun kayganlaştırdığı yolda ani manevra nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, takla atarak şarampole yuvarlandı. Hurdaya dönen otomobilden yol kenarına fırlayan Elvan Şengül (38) yaşamını yitirirken, araçta sıkışan annesi Sultan Kazık (70) ve eşi Erkan Şengül (41) yaralandı. Jandarma ve 112 Acil servis ekipleri tarafından güçlükle araçtan çıkartılan Kazık ve Şengül, Dalaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan iki yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Elvan Şengül’ün cesedi ise jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.
Erkan Şengül’ün eşi Elvan Şengül ile birlikte kayınvalidesi Sultan Kazık’ı Fethiye’ye hastaneye götürürken kaza yaptıkları öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.