Muhammet KAÇAR/ RİZE, () – RİZE İl Sağlık Müdürlüğü, evde sağlık hizmeti alanları  hasta nakil araçları ile taşıyarak oy kullandıracak.
Konuyla ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, sorunları nedeniyle  evlerinde sağlık hizmetleri alan ve hareket etmekte zorlanan vatandaşların istemeleri halinde oy kullanmaları için gerekli önlemleri aldıklarını söyledi. Tepe, “Rize Sağlık Müdürlüğü, evde sağlık hizmetli alan hastaların oy kullanabilmesi için aile hekimleri vasıtasıyla duyuru yaptı. İl genelinde oy kullanmak isteyenlerin isim ve adresleri belirlendi. Bu süreçte elbette ki her şeyden önemlisi insanımızın sağlığıdır" dedi.
“SAĞLIK GÖREVLİSİ REFAKAT EDECEK”
Uygulamadan yeni haberdar olanların kendilerine ulaşmalarını isteyen Tepe, " Seçim günü Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi oy kullanma saatleri süresince açık tutulacak. Talepte bulunan hastalar, evde sağlık hizmeti sunan hasta nakil araçları ile oy verecekleri merkezlere götürülecek, ardından da evlerine geri götürülecek. Hastalarımıza bu süreçte sağlık görevlisi refakat edecek” ifadelerini kullandı.

MK - (TM/AAA)(FOTOĞRAFLI)