BİNGÖL'ün Karlıova İlçesi'ne bağlı Yoncalık Köyü'nde hiper tansiyon hastası Esma Aksoy, fenalaşınca Özel İdare'ye bağlı ekipler, sert hava koşullarına rağmen, 4 saat süren çalışma sonucu yolu ulaşıma açtı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Aksoy, tedavi altına alındı.
Karlıova İlçesi'nde 2 günden beri etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Karlıova İlçesi'ne bağlı Yoncalık Köyü'nde yaşayan hiper tansiyon hastalığı nedeniyle sık sık hastaneye gidip, gelmesi gereken evli ve 5 çocuk annesi Esma Aksoy, fenalık geçirince 112 Acil Sağlık Merkezi'nden yardım istendi. Ancak kar nedeniyle yolu kapalı olan Yoncalık Köyü'ne gelemeyen ambulans, durumu özel idare ekiplerine bildirererk, yolun açılması için yardım istedi.
Özel İdare'ye bağlı iş makinaları ve kar temizleme ekipleri, zorlu hava ve doğa koşullarına rağmen 4 saat süren çalışmadan sonra Yoncalık Köyü'ne ulaşabildi. İş makinalarını takip eden ambulansa konulan Esma Aksoy, Karlıova Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.