YILDIZ Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü tarafından bu yıl 12’inci kez düzenlenen Yılın Yıldızları ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl ‘En İyi İş Kadını’ kategorisinde ödülü üst üste 3’üncü kez Doğan Online ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner aldı. Törende konuşan Boyner, "Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan Yıldız Teknik Üniversitesi’nin öğrencilerine beni yılın iş kadını seçtikleri için çok teşekkür ediyorum. Ödülü de başta kardeşlerim olmak üzere tüm iş kadınları adına alıyorum" dedi. "YTÜ ÇATISI ALTINDA BİRLEŞTİREN TEK ÖĞRENCİ ÖDÜL TÖRENİDİR"

30 dalda 5 bin öğrencinin oylarıyla belirlenen her yıl basın, medya, sanat ve iş dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı 12’inci Yılın Yıldızları Ödül töreni YTÜ Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Gecenin açılış konuşmasını YTÜ İşletme Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Emre Can Durmaz yaptı. Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü’nün 15 yıl önce İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin desteğiyle kurulduğunu belirten Durmaz, "Bugün onlarca bölümden binlerce öğrenciye hitap etmiş, Türkiye’nin en aktif öğrenci kulüplerinden biri olmayı başarmıştır. Kuruluşundan bu yana tamamen öğrenci emekleriyle gerçekleşen aktivitelerin amacı her zaman daha iyisini ve daha yenisini yapmak olan İşletme kulübü her geçen gün daha başarılı organizasyonlara imza atmaktadır. Her yıl ocak ayında gerçekleştirilen basın, medya, sanat ve iş dünyasının ünlü isimlerini YTÜ çatısı altında birleştiren tek öğrenci ödül törenidir" dedi. "ÖNEMLİ OLAN ONLARIN DÜŞÜNCELERİNDE OLUMLU VE KALICI İZLER BIRAKABİLMEKTİR"

Törende konuşan YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek ise toplum etkileşiminin güzel bir örneği olan ve bir klasik haline gelen yılın yıldızları ödül töreninin öğrenci görüşlerinin değer kazandığı en prestijli öğrenci organizasyonu olduğunu ifade ederek, "Üniversiteli öğrenciler tarafından seçilmek ve beğenilmek çok güzel ancak daha önemli olan onların düşüncelerinde olumlu ve kalıcı izler bırakabilmektir. Yılın yıldızları töreni, gençlerin dünyaya, toplumsal yaşama, insanlığa ilişkin bakışlarının, değerlerinin ve düşüncelerinin nasıl biçimlendiğine dair önemli ipuçları vermektedir. Daha da önemlisi üniversite gençliğinin sanattan spora, basından iş hayatına kadar her alanda ülkenin sıcak gündemine ne kadar hakim olduğunu göstermektedir" şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından YTÜ Rektörü İsmail Yüksek tarafından aralarında Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Türk Patent Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Hasip Hasan’ın da yer aldığı kurum ve kuruluş temsilcilerine rektörlük özel ödülleri verildi. Sunuculuğunu Hayrettin Karaoğuz’un yaptığı gecede Jülide Özçelik mini bir konser verdi. "ÖDÜLÜ TÜM İŞ KADINLARI ADINA ALIYORUM"

Daha sonra gerçekleştirilen ödül töreninde, ‘En İyi İş Kadını’ kategorisinde Doğan Online ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner ödülü 3’üncü aldı. Ödülünü YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek’in elinden olan Boyner kısa bir konuşma yaptı. Boyner, "Ben hayata çok başarılı bir iş adamının kızı olarak başladım. Hayata böyle başlamak büyük bir şans. Bu ama aynı zamanda büyük zorlukları da var. Bana ciddi fırsatlar sunuldu. Bende bu fırsatları hak etmek için elimden geldiği kadar çok çalıştım. Hem eğitim hayatımda, hem de iş hayatımda bazen herkesten daha fazla özveride bulunup önyargıları kırmak zorunda kaldım. Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan Yıldız Teknik Üniversitesi’nin öğrencilerine beni yılın iş kadını seçtikleri için çok teşekkür ediyorum. Ödülü de başta kardeşlerim olmak üzere tüm iş kadınları adına alıyorum" dedi.

Gecede, ‘En İyi Gazete’ Hürriyet, ‘En İyi Köşe Yazarı’ Yılmaz Özdil, ‘En İyi Sabah Program’ İrfan Değirmenci ile Günaydın, ‘En İyi Haber Yapımcısı’ Enver Aysever, ‘En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ 3 Gazete Getirine 1 Hürriyet, ‘En İyi Dizi’ kategorisinde ödüle ile Yalan Dünya layık görüldü. 2013 YILIN EN İYİLERİ

En İyi İş Kadını: Hanzade Doğan Boyner

En İyi Reklam: Gupse Özay

En iyi Erkek Şarkıcı: Mabel Matiz

En İyi Kadın Şarkıcı: Göksel

En İyi TV Kanalı: Star TV

En İyi Şirket: Türk Hava Yolları

En İyi Yardımcı Film Oyuncusu Ödülü: Berrak Tüzünataç

En İyi Eğlence Show Programı: 3 Adam

En İyi Radyo Programı: Matrax

En İyi Sinema Filmi: Kelebeğin Rüyası

En İyi Erkek Sinema Oyuncusu: Mert Fırat

En İyi Kadın Sinema Oyuncusu: Beren Saat

En İyi Gazete: Hürriyet

En İyi Köşe Yazarı: Yılmaz Özdil

En İyi Yazar: Ahmet Ümit

En İyi Kültür Sanat Programı: Güner Cıvaoğlu

En İyi Erkek Dizi Oyuncusu: Burak Özçivit

En İyi Komedi Dizi Oyuncusu: Demet Evgar

En İyi Sabah Programı: İrfan Değirmenci ile Günaydın

En İyi Haber Yapımcısı: Enver Aysever

En İyi Haber Spikeri: Fatih Portakal

En İyi Drama Dizi Oyuncusu: Bergüzar Korel

En İyi Tiyatro: Güldür Güldür

En İyi Ekonomist: Deniz Gökçe

En İyi Sporcu: Gökhan Gönül

En İyi Kadın Tiyatro Oyuncusu: Hasibe Eren

En İyi Erkek Tiyatro Oyuncusu: Ali Sunal

En İyi Sivil Toplum Örgütü: AKUT

En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi: 3 Gazete Getirine 1 Hürriyet

En İyi Dizi: Yalan Dünya FOTOĞRAFLI



TY (ET)