HAKKARİ Belediyesi, yol, su ve kanalizasyon sorunu bulanan mahallelerde çalışmalarını sürdürürken, yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı.
Hakkari Belediye Başkanı BDP'li Dilek Hatipoğlu ve Belediye Meclis üyeleri, asfalt sorunu bulunan Yeni Mahalle'deki yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Karayolları 114'üncü Şube Şefliği ile ortak yapılan 2 kilometrelik yol asfaltlama çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Başkan Hatipoğlu, Hakkari'nin yaşanılabilir bir kent olması için bütün olanaklarını seferber ettiklerini söyledi. Hatipoğlu, şöyle dedi:
"Şu an Yeni Mahalle'de bir yol çalışmamız var. Bu yol 30 yıldır sürekli yapılıp bozulan  ama bir türlü çözüme kavuşmayan bir yoldu. Bu kez bizler de bu yola el attık. Karayolları ile birlikte ortaklaşa bu yolu önce stabilize yapıyoruz, sonra da sıcak asfalt yapacağız. Buradaki Mahalle sakinlerinin çok şikayetleri vardı. Tozdan evlerinden çıkamıyorlardı.Bizler başlangıcı yaptık. Bu arada her mahallede de yol çalışmasına geçtik. Biz halk için buradayız dedik ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yol çalışmasında bizlere destek veren Karayolları'na da teşekkür ediyoruz."

FOTOĞRAFLI