Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARI Valisi Yakup Canbolat, kentteki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alıp, hastaları ziyaret etti.
Vali Canbolat, Vali Yardımcısı Mustafa Temiz ile birlikte İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Tülay Mızraklı’yı makamında ziyaret etti. Ardından Devlet Hastanesi’ne geçen Vali Canbolat, kurum binası önünde Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Türk, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Sönmez ve birim müdürleri tarafından karşılandı. Kentteki sağlık kuruluşlarının yöneticileriyle bir araya gelen Vali Canbolat, kurum personelleriyle tanışmak ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi almak amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiğini söyledi. Bugün de sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek yaptıkları hizmetler hakkında bilgi almak istediğini dile getiren Vali Canbolat, görev süresi boyunca birlikte çalışarak güzel hizmetler gerçekleştireceklerini dile getirdi.
Toplantıda Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Türk ve İl Sağlık Müdürü Dr. Tülay Mızraklı, sağlık kuruluşları olarak yaptıkları ve yapacakları hizmetler hakkında Vali Canbolat’a bilgi verdi. Toplantının ardından Vali Canbolat, hastanedeki değişik servislerde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Canbolat, ziyarette hasta çocuklara da oyuncak hediye etti. 

FOTOĞRAFLI