HAKKARi'de Valilik 1000 kişiye iftar yemeği verdi. İftar öncesi konuşan Vali Yakip Canbolat, her kesimden insanı bir arada görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Valilik giriş kapısı önündeki alanda verilen iftara yemeğine  Vali Yakup Canbolat, Hakkari ve ilçelerindeki kurum amirleri, sendika ve sivil toplum örgütü temsilcileri, esnaflar, işadamları, muhtarlar, basın mensupları, kanaat önderleri ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 1000 kişi katıldı. İftara gelen davetlileri Vali Yakup Canbolat ve Hakkari Dağ ve Komando Tugay komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez karşıladı.

Türkçe ve Kürtçe ilahiler ve Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan iftar programında konuşan Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Ramazan'ın birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyledi. Veali Canbolat, "Hakkari'de her kesimden insanı bir arada görmek istedik. Bu vesile ile verdiğimiz iftar yemeğine geldiğiniz için hepinizin ayağına sağlık. Ramazan ayı bütün huzuru ile devam ediyor. Ramazan ayı hepimize huzur, sağlık ve mutluluk getirsin. Allah ramazandan sonra hep beraber huzur içinde birlikte yaşamayı kısmet etsin" dedi.

FOTOĞRAFLI