HAKKARİ Ticaret ve Sanayi Odası'na ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi verildi. Belgeyi, Adnan Kıraç Yönetim Danışmanlığı (ADN) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer Kıraç'ın elinden alan Hakkari TSO Başkanı Servet Taş, daha kaliteli hizmet vermek için çalışacaklarını söyledi.
Hakkari TSO Başkanı Servet Taş'ın makamında yapılan belge törenine ADN Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer Kıraç ve TSO Hakkari TSO Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Törende konuşan ADN Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kıraç, Doğuyu çok önemsediklerini belirterek, Hakkari'nin kalkınması için işadamlarına çok büyük görevler düştüğünü söyledi. Dr. Kıraç, "Devir değişiyor. Hakkari'nin kalkınması için herkese büyük görevler düşüyor. Özellikle vali, belediye başkanı Hakkari'yi çok iyi tanıtmalıdır. Hakkari'de bundan sonra TSO eğitim konusunda da aktif olacaktır. Üyeler eğitimden kaçmasınlar ve düzenlenen eğitim seminerlerine mutlaka katılmalıdır" dedi.
Belgeyi Dr. Kıraç'ın elinden alan Hakkari TSO Başkanı Servet Taş da, "Hakkari'nin kalkınması için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı daha da artırarak başarıya doğru ilerliyoruz. İlimizin kalkınması için başta sınır kapıları olmak üzere esnafımıza yönelik çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.