HAKKARİ Belediyesi'nin, başlattığı yol yapım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkan Vekili Nurullah Çiftçi, kentin altyapı sorunlarına çözüm bulmak için çalışmaları aralıksız sürüdüreceklerini söyledi.
Hakkari Belediyesi tarafından bir süre önce kentin Biçer, Berçelan, Pehlivan ile Gazi Mahallesi'nde başlatılan yeni yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarınrı Başkan Vekili Çiftçi, yerinde denetledi. Çiftçi, yolların genişletilmesi için sürdürülen çalışmalarda arazisini bağışlayanlarla birlikte çalışmaları yerinde denetleyip, yol için arazilerini bağışlayan duyarlı vatandaşlara teşekkür etti. Kentin farklı mahallelerinde süren ve yeni başlanacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Çiftçi, şöyle dedi:
"Merzan Mahallesi'nde başlattığımız asfalt onarım çalışmamız tamamlanmak üzere. Biçer mahallemizde başlattığımız yeni yol çalışmasının taş duvar çalışması tamamlandı. Bu mahallemizin TOBB İlköğretim Okulu yolunda parke taşı onarımı başlattık. Daha önce Gazi Mahallesi'nde başlattığımız parke taşı onarım çalışmalarımız sürerken, bu mahallemizi Pehlivan Mahallesi'nden ayıran yolda başlattığımız yol genişletme çalışmalarının büyük kısmını tamamlamış bulunuyoruz."

FOTOĞRAFLI