TÜRKİYE Faal Futbol Hakemleri Derneği Kocaeli Şube Başkanlığı görevini de sürdüren FIFA kokartlı kadın hakem Seçim Demirel, Dr. Ali Aydın Altunkan ile yaşamını birleştirdi. Kocaeli Bölgesi hakemi Demirel'in eşinin görevi nedeniyle Adana'ya yerleşecek.
İzmit'te bir okulda beden eğitmeni öğretmenliğini sürdüren Seçim Demirel, geçen Ocak ayında yapılan genel kurulda, FIFA kokartlı kadın hakem Seçim Demirel bir kadın olarak ilk kez dün Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Kocaeli Şubesi'ne başkan adayı olurken oy çokluğu ile başkan seçildi.
Yaşamını Mersin Tıp Fakültesi'nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı uzmanı olarak görevli Dr. Ali Aydın Altunkan’ın ile birleştiren Seçim-Demirel'in nikanı dün akşam İzmit'te Yunus Emre Kültür Merkezi'nde kıyıldı. Nikahı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da nikah şahitliği yaptı. 
Seçim Demirel ve Ali Aydın Altunkan çiftni önünüzdeki günlerde Adana'da düğün yapacak. Seçim Demirel'in eşinin görevi nedeniyle Adana'ya yerleşeceği ve buradaki dernek başkanlığından da istifa ederek Adana Bölgesi hakemi olarak görev yapacağı belirtildi.