GÜZELLERDEN HAVUZ POZU
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, 11 Mayıs Pazar günü düzenlenecek 'Miss 7 Continents' (7 Kıtanın Güzeli) yarışmasına katılmak üzere çeşitli ülkelerden ilçeye gelen 24 güzel, Akyarlar Mahallesi'ndeki Kefaluka Otel'de kampa girdi. Yarışmacılar otelin havuz başında ve sahilde basın mensuplarına poz verdi. Havuz pozu oteldeki turistlerin de dikkatini çekti. Yüzmeyi ve güneşlenmeyi bırakan turistler, yarışmacıları izlerek bol bol fotoğraf çekti.
Yarışmada Türkiye'yi temsil eden, Eskişehir Anadolu Üniversitesi takımında voleybol oynayan, Miss Model of Turkey 2013' 4'üncüsü Bursalı model Ebru Sertbay, bu organizasyonun son yarışması olduğunu söyledi. 23 yaşında 1.81 metre boyundaki model Sertbay, "Umarım burada derece alırım, birinci olurum. Miss Model of Turkey yarışmasında 4'üncü seçildikten sonra İtalya'da uluslararası bir yarışmada birinci oldum. Bu da sonuncu yarışmam. Başka yarışmaya katılmayı düşünmüyorum. 8 yılı profesyonel olmak üzere yaklaşık 16 yıllık voleybol geçmişim var. Diksiyon eğitimi almaya başlayacağım, sonra oyunculuk eğitimi. İşimi ilerletmek istiyorum. Önümde uzun bir zaman var" dedi. Yarışmada kendine güvendiğini belirten Sertbay, yarışmacıların hepsini beğendiğini ancak en güzelinin kendisi olduğunu söyledi.
Jüri üyesi ve yarışmanın Güney Amerika direktörü Carolyn Botha, bu yarışmanın öncekilerden daha güzel olacağını düşündüğünü ve final gününü heyecanla beklediğini belirtti. Amaçlarının Bodrum'u tanıtmak olduğunu belirten Kefaluka Otel Genel Müdür Yardımcısı Gülenber Kurt da bu tür organizasyonların yurtiçi ve yurtdışı tanıtımlarına önemli katkısı olduğunu ifade etti.
Öte yandan önceden 24 olarak açıklanan yarışmacı sayısının, son anda katılamayanlardan dolayı 21'e düştüğü belirtildi.
Osman URAS / BODRUM (Muğla), ()

(AÖ/AAA)(FOTOĞRAF)