MUĞLA’nın Bodrum İlçesi'nde bu yıl 25’incisi düzenlenen Bodrum Cup Yelkenli Yat Yarışları’nın dördüncü gününde kıyafet yarışması yapıldı. Gündüz denizde kıyasıya mücadele veren yelkenciler, akşam podyumda da hünerlerini sergiledi. Ekipler giydikleri kostümlerle dikkat çekti.
Bodrum Cup Yelkenli Yat Yarışları’nın ardından Yalıkavak Palmarina’da düzenlenen, sunuculuğunu Murat Canbay’ın yaptığı kıyafet yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Çok sayıda ekibin katıldığı kostüm yarışmasında en fantastik kıyafet, en fantastik kostüm jüri özel ödülü, en şık kostüm ve jüri özel ödülü verildi. Aralarında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon, Yalıkavak Palmarina Genel Müdürü Levent Baktır’ın da bulunduğu 8 jüri üyesi karar vermek için oldukça zorlandı. 'Oldu da bitti maşallah' sünnet olacak adamlar ve korkutucu maskeli sünnetçi kostümlü ekip beğeni topladı.
Yarışmada, en şık kıyafet ödülünü Borina 1, jüri özel ödülünü Büyük Yunus, en fantastik kostüm jüri özel ödülünü ise Amarada teknesi ekibi kazandı. En fantastik kostüm ödülü geleneksel Japon kostümü giyerek sahneye çıkan Kaptan Yarkın ve ekibinin oldu.
Ödül alan ekiplere Bodrum Sağlık Vakfı öğrencilerinin seramik atölyelerinde yaptığı plaketler dağıtıldı.