Google kullanıcıları sabah saatleriyle beraber çeşitli erişim sorunları yaşamaya başladı. Kullanıcılar sosyal medya üstünden yaşadıkları hataları bildirmeye başladı. ‘Google sürekli duruyor hatası’, daha önce de Android kullanıcılarının karşısına çıkan problemler arasında yer almıştı. Belirli taktikler ile çözüm sağlanabilen ‘Google sürekli duruyor hatası’, akıllı cihaz kullanıcılarının karşılaştığı olumsuzluğu sona erdirebiliyor.

“Google sürekli olarak duruyor” hatasının çözümü

1. Adım: Play Store önbelleğini ve verilerini temizleyin Bu işlem, uygulamanın yeni bir başlangıç yapmasını sağlar ve problemlerin düzelmesine yardımcı olabilir. – Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın. – Uygulamalar ve bildirimler Bütün uygulamaları göster’e dokunun. – Aşağı gidin ve Google Play Store’a dokunun. – Depolama Alanı Önbelleği Temizle’ye dokunun. – Sonrasında, Verileri temizle’ye dokunun. – Play Store’u tekrardan açın ve indirme işleminizi tekrar deneyin

. 2. Adım: Cihazınızı tekrardan başlatın Play Store’un önbelleğini ve verilerini temizledikten sonra indirme işlemi hâlâ başarılı olmazsa cihazınızı tekrardan başlatın. – Menü görüntüleninceye kadar Güç düğmesini basılı tutun. – Kapat yahut Tekrardan Başlat seçeneği sunulursa buna dokunun. – Gerekirse cihazınız tekrar açılıncaya kadar Güç düğmesini basılı tutun.

3. Adım: Play Store güncellemelerinin yüklemesini kaldırın ve güncellemeleri tekrardan yükleyin. – Güvenilir bir kablosuz ağa bağlı olduğunuzdan emin olun. – Android telefonunuzda yahut tabletinizde Ayarlar uygulamanızı Uygulamalar’ı açın. – Aşağı gidin ve Google Play Store’a dokunun. – Ekranın üst kısmındaki üç çizgiden Öbür Güncellemeleri kaldır’a dokunun. – Play Store uygulamasını fabrika sürümüne geri döndürmek isteyip istemediğiniz sorulursa Tamam’a dokunun.