ISPARTA'da, 'Gönül Elçileri Projesi' kapsamında çocuk evlerinde kalan 43 çocuk, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü'nün katkılarıyla sinemaya götürüldü.
Gönül Elçileri Projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı çocuk evlerinde kalan 43 çocuk, sinemaya götürüldü. Isparta'daki bir alışveriş merkezindeki sinemaya götürülen çocuklara, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube ekipleri eşlik etti. Çocukların gelişimi ve sosyalleşmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, 'polisten kork' tabusu da yıkılmaya çalışıldı.
VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK
Isparta'daki 8 Çocuk evinden 43 çocuğa film izletildiğini ve onların kültürlerini gelişmesinde katkı sağlamak amacı ile böyle güzel bir etkinliğe imza atıldığını dile getiren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, "Gönül elçileri projesi Vali Vahdettin Özkan'ın eşi Ruhan Özkan'ın koordinesinde devam ediyor. Bu kapsamda daha önce İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Or, çocuk evlerindeki çocukları kahvaltıya almıştı. Çocuklara sinema sözü vermişti. Emniyet Müdürü Mehmet Or, verdiği sözü 'Gönül Elçileri Projesi' kapsamında yerine getirdi. Çocukları 'Kahraman İkili' adlı filme götürdük" dedi. (FOTOĞRAFLI)