DÜZCE’nin Şerefiye Mahallesi muhtar adayı 46 yaşındaki Zafer Aydın, kiraladığı paramotorun paraşütüne 'Şerefiye muhtar adayı Zafer Aydın' yazarak gökyüzünden adaylık reklamı yaptı.
Şerefiye Mahallesi'nden muhtar adayı olan evli ve 3 çocuk babası Zafer Aydın, adaylık tanıtımı için değişik bir yol seçti. Doğa sporlarına meraklı olan Aydın, gökyüzünden adaylık tanıtımı yapmak için Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nden paramotor kiraladı. Paramotor pilotu, son hazırlıkları yaptıktan sonra 'Şerefiye muhtar adayı Zafer Aydın' yazılı paraşütle Arapçiftliği Mahallesi’ndeki araziden havalandı. Muhtar adayı olduğu Şerefiye Mahallesi üzerinde ve Düzce semalarında uçarak muhtar adayı Zafer Aydın’ın tanıtımını yapan paramotor, ilgi ile izlendi. Düzce semalarında yaklaşık 1 saatlik uçuş gerçekleştiren pilot kalkış yaptığı alana indi. Muhtarlık adayı tanıtımı için değişik bir yol seçtiğini belirten Zafer Aydın, şöyle dedi:
"Sloganım; 'Dürüst kalite ve ulaşılabilir hizmet için evet.' Doğa sporlarına meraklıyım ve bunun için böyle bir tanıtım yapmak istedim. Amacım; adaylık tanıtımının yanı sıra gençleri spora teşvik ederek uyuşturucu gibi madde bağımlılığından uzaklaştırmak."

HK(MÇ/İD) (FOTOĞRAFLI)