KAHRAMANMARAŞ'ın Göksun İlçesi'nde jandarma teşkilatının 175'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama töreni yapıldı.
Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı'nda yapılan törene, Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdullah Yaylamış, emniyet mensupları ve kurum amirleri katıldı.
Törende konuşan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdullah Yaylamış, jandarmanın başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri olmak üzere ülkenin her yerinde terörle mücadelenin en önemli unsuru olduğunu ifade etti. Yüzbaşı Yaylamış, "Bu uğurda binlerce şehit ve gazi veren jandarma genel komutanlığı bundan sonrada her ne pahasına olursa olsun ülkemizin birlik ve beraberliğini korumaya devam etme azmi ve gayretindedir. Tüm silah arkadaşlarımla beraber böyle bir teşkilatın mensubu olmaktan dolayı her zaman onur ve gurur duyduğumuzu bilin ve görün isterim" dedi.
Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan'da jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, jandarma personeline teşekkür etti.
Törende jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümünü anlatan; resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

FOTOĞRAFLI