GEZİ Partisi Sözcüsü Reşit Cem Köksal, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Antalya'da katıldığı toplantıda, “Her yerde olacağız. Her şey çok güzel gidiyor. Gerçekten 'Gezi' adına layık olacak yepyeni bir siyaseti Türkiye'ye getirdiğimize yüzde 100 eminim" dedi.
'Gezi Parkı' olayları ardından kurulan Gezi Partisi'nin sözcüleri Reşit Cem Köksal ile Teoman Kumbaracıbaşı, partinin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Antalya'da düzenlenen toplantıya katıldı. Teşkilatlanma çalışmalarına birçok ilde başladıklarını aktaran Köksal, birebir görüşe yapmadan uzaktan yönetilen teşkilatlar kurmak istemediklerini belirtti.
Hafta içi üye kayıtlarına başlayacaklarını aktaran Köksal, “Gezi'yi gerçekten temsil edecek ve o ruha sahip din, dil, mezhep, ırk ayrımı yapmayan, aksine bu ülkede özgürlük, adalet, bağımsızlık, insan hakları, hürriyet etrafında toplanan tüm insanlara birebir ulaşarak, gerekirse köy köy, ilçe ilçe çalışmalara devam ediyoruz" diye konuştu.
Geçen hafta Ankara'da teşkilatlanma çalışması yaptıklarını, Antalya'dan sonra da Antakya, Eskişehir, Van, Kars, Artvin, İstanbul'da çalışmalarını sürdüreceklerini aktaran Köksal, “Her yerde olacağız. Her şey çok güzel gidiyor. Gerçekten 'Gezi' adına layık olacak yepyeni bir siyaseti Türkiye'ye getireceğimize yüzde 100 eminim. 2015 seçimlerinde bunun meyvelerini toplayacağız" dedi.