KURTULUŞ COŞKUSU RESEPSİYONLA DEVAM ETTİ
Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92’nci yıl dönümü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen resepsiyona katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen resepsiyona; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Erdal Ata, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneşi, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, kamu kurum yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Resepsiyon öncesi Gaziantep’in Kurtuluş Savaşı sırasındaki savunmasını anlatan 3 boyutlu sinevizyon gösterisi yapıldı. Gösteri sonrası konuşan Belediye Başkanı Güzelbey, Gaziantep savunmasında bütün halkın hep birlikte düşman güçlerine karşı koyduğunu dile getirdi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ise birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, şunları kaydetti: "92 yıl önce bu ülkeyi bu şehri kurtarmak için Kürt’üyle, Çerkez’iyle. Laz’ıyla, Alevi’siyle hep birlikte savaşmış bir milletiz. Birlikte 2023 Türkiye’sine emin adımlarla ilerlemeliyiz. Daha diri, daha iri olmalıyız" dedi. Resepsiyon konuşmaların ardından, davetliler için düzenlenen kokteylle devam etti.