Uzay KESMEN / İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde, Ordu'nun Perşembe ilçesinde geçtiğimiz Ocak ayında dört katlı binanın en üst katındaki evinin penceresinden düşen 2 yaşındaki oğlu Aras'ı yakalamak için peşinden atlayan anne Aylin Özbek, Beşiktaş Belediyesi tarafından 'yılın annesi' seçildi.

Anneler Günü nedeniyle Ortaköy Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe çok sayıda anne ve baba çocuklarıyla birlikte katıldı. Geceye, geçtiğimiz ocak ayında Ordu'nun Perşembe ilçesinde dört katlı binanın en üst katındaki evinin penceresinden düşen 2 yaşındaki oğlu Aras Özbek ile onu yakalamak için peşinden atlayan annesi Aylin Özbek de katıldı. Baba Müslüm Özbek ile ailenin büyük oğlu Mustafa Özbek da etkinlikte hazır bulundu.

Özbek Ailesi, önce, etkinlik kapsamında düzenlenen konserde Yeşim Salkım'ı dinledi. Konserin ardından, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 2 yaşındaki Aras Özbek ve annesi Aylin Özbek'i sahneye çağırdı. Çocuğu için hayatını hiçe sayan Aylin Özbek, bu cesaret ve fedakarlığından dolayı Beşiktaş Belediyesi tarafından 'yılın annesi' seçildi. Aylin Özbek'e, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar tarafından çiçek ve plaket verildi.

UK - (CO) - FOTOĞRAF: Uzay KESMEN / İSTANBUL