MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, belediye meclisinin aldığı kararla Tuzla Mahallesi'ndeki 'Kenan Evren Caddesi'nin adı, 'Mustafa Karaören Caddesi' olarak değiştirildi.
Fethiye Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı, Belediye Başkan Yardımcısı Nurkaya Gündoğdu başkanlığında, Fethiye Belediyesi Encümen Salonu'nda yapıldı. Toplantıda bağımsız belediye meclis üyesi Aytekin Aras'ın, Tuzla Mahallesi'ndeki caddeden 'Kenan Evren' isminin kaldırılıp başka bir isim verilmesi talebi görüşüldü. 'Kenan Evren' ismi, 20 üyenin oyuyla caddeden kaldırıldı. Ak Partili, CHP'li ve MHP'li belediye meclis üyeleri cadde için yeni isim önerileri ortaya attı.
AK Partili üye Selahattin Kayaman, darbelere karşı duruşu nedeniyle Necmettin Erbakan'ın isminin caddeye verilmesini istedi. MHP'li Nurkaya Gündoğdu ve bağımsız üye Nami Üreyen ise caddeye eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer isminin verilmesini teklif etti. CHP'li Veli Pabuşçu ise caddenin isminin daha önce 'Mustafa Karaören' olduğunu belirterek, aynı ismin yeniden verilmesini teklif etti.
Yapılan oylamada, 'Mustafa Karaören' ismi, MHP ve CHP'li üyelerin 12 oyuyla kabul edildi. Ak Partili 7 üye ise oyunu Necmettin Erbakan isminden yana kullandı.
Cadde geçen aylarda darbe karşıtlarının protestolarına sahne olmuş, CHP'li meclis üyelerinin 'değiştirilsin' önerisi Fethiye Belediye Meclisi'nde kabul görmemişti.