Ergün TOS / FETHİYE(Muğla), () - MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde evliliğe ilk adımı atan motosiklet tutkunu 27 yaşındaki Orhan Baysal ile 26 yaşındaki Yeşim Ateş çiftinin düğün konvoyunu Türkiye'nin farklı illerinden gelen enduro motosikletçiler oluşturdu.
Fethiye'de eczane teknikeri Orhan Baysal ile coğrafya öğretmeni Yeşim Ateş, 2 yıl nişanlı kaldıktan sonra evlenmeye karar verdi. Motosiklet tutkunu gelin ve damat düğünlerinde gelin aracı olarak motosiklet kullanmayı tercih etti. Çiftin düğün konvoyuna, damadın üye olduğunu V-strom Türkiye grubundan 25 enduro (arazi motosikleti ile gezi motosikleti arası tip) motosiklet katıldı.
POLİS KORTEJİ
Orhan Baysal'ın Taşkaya Mahallesi 185 Sokak üzerindeki evinden hareket eden düğün konvoyu şehir turu atarak Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'ne (FBKM) geldi. Motosikletlerin geçişi sırasında genç çifti gören vatandaşlar konvoyu alkış ve ıslıklarla selamladı. Kıyılan nikahın ardından tekrar motosikletlerine binen çift, polis korteji eşliğinde evlerine döndü. Evin önünde, konvoya katılan motosikletçiler ve mahalleli için yemek verildi.
'TEK HAYALİMDİ'
Yeşim Ateş'i eczanede çalışırken tanıyıp çok sevdiğini anlatan Orhan Baysal, eşinin daha önce motosiklete ilgi duymadığını söyledi. İlk uzun yol olarak Muğla Akyaka'daki Akbük Koyu'na gittiklerini ve eşinin motosikleti çok sevdiğini aktaran Baysal, o günden itibaren motosikleti kendilerine bir yaşam tarzı olarak seçtiklerini dile getirdi.
Düğünlerine İstanbul, İzmir, Ankara, Aydın ve Manisa'dan motosikletçilerin katıldığını vurgulayan Baysal, "Hayatım boyunca tek hayalim, hayatımın kadınını motosikletle Fethiye sokaklarında gezdirerek mutluluğumu herkese göstermekti. Bunu gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu yaşıyorum" dedi.
MUTLULUK GÖZYAŞLARI
Güne mutluluk gözyaşlarıyla başladığını belirten Yeşim Baysal  da duygularını şöyle dile getirdi:
"Hayalini kurmakta zorlandığım birçok şey Orhan sayesinde gerçekleşti. 2 senelik bir beraberliğin ardından hayatlarımızı birleştirdiğimiz için çok mutluyum. Düğünümüze katılan ve bize düğün konvoyumuzda eşlik eden herkese çok teşekkür ediyorum." 
Düğüne katılmak için Muğla'dan geldiğini anlatan V-strom Türkiye grubu üyesi Cemil Harput, Türkiye'nin farklı illerinden motosikletlilerin Orhan Baysal'ın düğünü için Fethiye'de buluştuğunu belirterek çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
FOTOĞRAFLI