Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-

MEHMET TOPAL'I İNGİLİZLER, CANER ERKİN'İ İTALYANLAR İZLEYECEK

Fenerbahçe'nin yıldız isimleri mercek altında.

Orta sahanın sigortası Mehmet Topal ile sol kanadın etkili ismi Caner Erkin Galatasaray derbisinde yakın takibe alınacak.

Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin izlediği Mehmet ve Caner bir kez daha çıplak gözle derbide takip edilecek.

Galatasaray derbisine şimdiden rezervasyon yaptırdıkları öğrenilen İngiliz kulüplerinin temsilcileri Mehmet Topal'ı, İtalyan Kulüplerinin temsilcileri ise Caner'i not edecek.

MEHMET TOPAL İÇİN EVERTON'DAN SONRA LIVERPOOL DA DEVREYE GİRDİ

Premier Lig'den Everton uzun süredir Mehmet Topal'ı izlerken, Liverpool'un da devreye girdiği öğrenildi. Everton Topal'ı kadrosuna katmayı planlarken sezon sonunu beklediği ve 2 yıl daha Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan milli futbolcu için sarı-lacivertli kulübün kapısını çalacağı belirtildi. Liverpool'un ise başarılı futbolcuyu izlemeye devam ettiği ve Galatasaray derbisinde scout ekibinin görev yapacağı bildirildi.

INTER, ROMA VE MILAN CANER İÇİN GELİYOR

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin ise İtalyanların yakın takibinde. İnter ve Roma'dan sonra Mılan'ın da milli oyuncuyu takibe alacağı iddia edildi.

SALİH UÇAN DA İZLENECEK

Bu arada Fenerbahçe'de ilk 11'de forma şansı bulamasa da Avrupalı kulüplerin dikkatini çeken Salih Uçan da hem Benfica hem de Roma'nın takibinde. Mehmet Topal ve Caner Erkin gibi Salih Uçan da Galatasaray derbisinde mercek altına alınacak.