ANTALYA'da 5 hemşehri derneğinin oluşturduğu güç birliği platformunun kadın kolları kahvaltısına katılan ve tıp profesörü olan Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, fenalaşan bir kadına ilk müdahaleyi yaptı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Erzincan Fırat Boyu Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Çorum Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Divriği Kültür Derneği, Yavuzeli ve Yöresi Kültür Derneği, Amasya ve Merzifon Köydürlüler Kültür Derneği Güç Birliği Platformu'nun Kadın Kolları'nın düzenlediği dayanışma kahvaltısına katıldı. Dernek üyeleriyle selamlaşan Başkan Akaydın, alkışlarla karşılandı.
Aynı zamanda tıp profesörü olan Başkan Akaydın, kahvaltıda fenalaşan Banu Günlü adlı kadına da ilk yardımda bulundu. Şeker hastası kadına ilk müdahaleyi yapan Akaydın, genel durumunu iyi bulduğu kadını makam arabasına alarak bir süre dinlendirdi ve hastaneye götürülmesi talimatını verdi.
Başkan Akaydın, daha sonra davul zurna eşliğinde seslendirilen yöresel türkülere, kadınlarla birlikte halay çekerek eşlik etti.