SAMSUN'da 3 katlı binanın çatısından düşen omurilik zedelenmesi ve kalçasının kırılması sonucu felç geçiren 33 yaşındaki Aysel Toprak, yatağa mahkum kaldı. Annesi ve 2 kardeşine bakmak zorunda kalan 13 yaşındaki Kübra Toprak, okulunu da aksattı. Eşi hasta olduğu için yanından ayrılıp çalışmaya gidemediğini söyleyen inşaat işçisi 35 yaşındaki Ali Toprak yardım istedi.
Çarşamba İlçesi'nde oturan Aysel Toprak, 13 ay önce 3 katlı evin çatısından düştü. Hastaneye kaldırılan Toprak'ın omuriliğinin zedelendiği, kalçasının da kırıldığı belirlendi. İki ameliyat geçiren Aysel Toprak, felç geçirdiği için yatağa mahkum kaldı. Bakacak kimsesi olmayan Aysel Toprak'ın bakımını kızı Kübra Toprak üstlendi. Annesi ile babası Ali Toprak ve kardeşleri 14 yaşındaki Sezer ile 5 yaşındaki Sabiha Toprak'a da bakan Kübra Toprak, okulunu da bu nedenle aksatmaya başladı. İnşaat işçisi olan ve genellikle il dışında çalışan baba Ali Toprak, eşi ve çocuklarını bırakacak kimsesi olmadığı için çalışmadı. Ekonomik sıkıntı çekmeye başlayan Ali Toprak, şöyle dedi:
"Eşim bir hastanede fizik tedavi görüyor. Ben çalışmadığım için sigortam primlerim de  ödenmiyor. Birkaç gün sonra sigortamdan artık faydalanamayacak. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Maddi olarak çökmüş durumdayız. Evimin kirasını bile ödeyemiyorum. Çocuklarımı ve eşimi bırakıp işe de gidemiyorum. Kaymakamlığa gittim. Bana bir defa 500 TL verdiler. Kiramı ödedim. Çaresiz kaldım. Bana yardım edilmesini istiyorum."
Aysel Toprak da, 13 yaşındaki kızının kendisine ve evine baktığını bildirirken, "Tedavi görmeyi, yürümeyi isityorum. Bakacak kimsemiz yok. Kızım bana baktığı için okulu da aksatmak zorunda kalıyor. Bize yardım eli uzatılsın" diye konuştu. 8'inci sınıf öğrencisi Kübra Toprak da evde yemek ve temizilği yaptığını, annesine de kendisinin baktığını anlatırken şöyle dedi:
"Annemle fizik tedavi için hastaneye gidiyorum. O zamanlarda okula gidemiyorum. Annemin yeniden yürümesini istiyorum. Okuyup hemşire olmak istiyorum."