MANİSA'DA EGE KUPASI YEMEĞİNE KATILDI
İzmir Spor Vakfı'nın (İZVAK) geleneksel olarak düzenlediği, 'Yılın Başarılıları' yarışmasının ödül törenine katılan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Manisa'da Anemon Otel'de düzenlenen 15. Mercedes Benz Ege Kupası Gala yemeğine gitti.
Yemeğe, TFF Yönetim Kurulu Başkanı ve Profesyonel İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ve Türkiye Ağır Futbolu Hakemleri Başkanı Abdurrahman Arıcı, Manisaspor Asbaşkanı Emre Hasgör, Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, TFF Profesyonel Kulüp Başkanları, Misafir Delegasyonlar, Manisa Milletvekilleri, Manisa Belediye Başkan Adayları da katıldı.
Gecede konuşan A Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Manisa'da olmaktan büyük mutluluk duyduğu vurgulayıp, "Manisa bana çok iyi geliyor. Ege Kupası turnuvası geleneksel oldu ve çokta güzel oldu. İlk zamanında ben vardım şimdi de ben vardım. Bu sene Fransa değilde, başka bir takım şampiyon olursa memnun oluruz. Bu tip turnuvalar bildiğiniz gibi belki şuanda çok şey ifade etmeyebilir. Fakat bizim için çok şey ifade ediyor. TFF'nin en önemli turnuvalarından birisidir" dedi.
Konuşmasını ardından A Milli Takımı Teknik Direktörü Terim'e Manisa'daki sivil toplum örgütleri çeşitli hediyeler takdim etti. Fatih Terim, geceye katılanlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mehmed HAKKI ÖZBAYIR-İlker KILIÇASLAN/ MANİSA, ()