Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne şehri ile Panama'da eylül ayında yapılacak Fashion TV Dünya Modellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek adayların belirleneceği yarışma öncesi adaylar Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde kampa girdi. Yapılacak final yarışması öncesi modeller bugün basının karşısına çıktı.
Dünyanın en yaygın üçüncü TV kanalı olan Fashion TV, dünyanın en prestijli modellik yarışmasıyla, ilk kez Türkiye'de en iyi 'Miss and Mr Fashion'ı seçecek. Daha önce İzmir, Ankara, İstanbul ve Bursa'da toplam 150 aday arasındaki ön elemelerin ardından seçilerek finale kalan 15 kadın ve 15 erkek yarışmacı Göltürkbükü'ndeki Pita Haya Otel'de kampa girdi. Sanat danışmanlığını ve kareofrafisini Atilla Kaplakarslan'ın, organizasyonunu ise Vizyon Production'un yapacağı Fashion Miashion TV Türkiye Modellik Yarışması'nın 24 Haziran'da Palmarina'daki Billionaire Clup'ta yapılacak finali öncesinde modeller mayo ve bikinileri ile basının karşısına çıktı.
Fashion TV Türkiye Temsilcisi Enis Onat, adayların sadece modellik ile değil bu konuda verecekleri eğitimlerle dünya podyumları, yerli diziler, sunuculuk, VJ'lik, DJ'lik, haber spikerliği gibi mesleklerinde kapıları açmış olacaklarını söyledi.
Yarışmada birinci olan kadın model, eylül ayında KKTC Girne'de, erkek model ise Panama'da düzenlenecek Mr. Tourism Of The World'te Türkiye'yi temsil edecek.

FOTOĞRAFLI