MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki Marina Yat Kulübü tarafından, Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, ödül töreniyle sona erdi. Genel klasman sonuçlarına göre Vodafone Red Famous Cup yelken yarışlarını 'Arcadia 4' teknesiyle yarışan Selim Kalkış ve aralarında 'Aramızda Kalsın' dizisi oyuncusu Ecem Çalık'ın da bulunduğu ekibi kazandı.
Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK), Milta Bodrum Marina, Marina Yacht Club tarafından Vodafone Red ve HTC'nin katkıları ile düzenlenen yelken yarışları sona erdi. Marina Yacht Club'ta düzenlenen ve sunuculuğunu Gani Müjde'nin yaptığı ödül töreninde dereceye giren yelkencilere kupa ve madalyalarının yanı sıra HTC'den çeşitli ödüller verildi. 25 ünlü isimin katılımıyla gerçekleşen yarışlar, 2 gün boyunca oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti. Yarışlara katılan Ersin Korkut, Pelin Öztekin, Tayanç Ayaydın, Burak Hakkı, Hande Subaşı, Özge Ulusoy, Yonca Evcimik, Zeyno Gönenç, Ecem Çalık, Caner Cindoruk, Mesut Özkeçeci, Ferit Aktuğ, Hakan Bilgin, Kenan Vural, Başak Sayan, Ece Erken, Fulya Sever, Zeynep Beşerler, Berke Üzrek, Pascal Nouma, Gökçe Bahadır, Billur Kalkavan, Ümit Erdim, Mert Kurdal ve Özlem Kaymaz yarıştıkları ekip ile birlikte sahneye çıkarak ödüllerini aldı.
Yelken sporuna ilgiyi arttırmak ve daha geniş kitlelerce tanınmasını sağlamak amacıyla ünlü isimlerin katılımıyla düzenlenen Vodafone Red Famous Cup yarışlarında görev alan hakemlere ve katılan ünlülere teşekkür plaketi verildi. Yarışmada Genel Klasmanda ve IRC 1 kategorisinde, 'Arcadia 4' teknesiyle yarışan Selim Kalkış ve aralarında 'Aramızda Kalsın' dizisi oyuncusu Ecem Çalık'ın da bulunduğu ekibi kazandı. Vodafone Kurumsal İşbirimi Genel Müdür Yardımcısı Ender Buruk, sahnede şampiyon ekiple birlikte selfie çekti.
Grup sonuçlarına göre, IRC 2 kategorisinde Matador teknesiyle yarışan Cüneyt Büyükuçak ve ekibi, IRC 3 kategorisinde Ares teknesiyle yarışan Sinan Sümer ve ekibi, destek sınıf 1 kategorisinde Aurora X teknesiyle yarışan Ömer Dirim ve ekibi, Destek sınıfı 2 kategorisinde Melosh teknesiyle yarışan Fatih Erkoç ve ekibi yarışmayı birinci tamamlayarak kupaları kaldırdı. Dereceye giren ekipler, kupalarını alırken kupayla birlikte selfie çekmeyi ihmal etmedi. Yarışmacılar, ödül töreninin ardından Fatih Erkoç & Zafer Çebi Orkestrası'nın şarkıları ile gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

FOTOĞRAFLI