Nilüfer KANDIRMIŞ / BODRUM(Muğla) () - BODRUM Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK), Milta Bodrum Marina, Marina Yacht Club tarafından Vodafone Red ve HTC'nin katkıları ile düzenlenen yelken yarışları ikinci günde devam etti. 25 ünlü ismin katılımıyla gerçekleşen Vodafone Red Famous Cup yarışlarının ikinci gününde tekneler, Bodrum Kalesi açıklarından start aldı.
Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Vodafone Red Famous Cup, ikinci gününde 25 ünlü ismin katılımıyla, Bodrum Kalesi açıklarından başladı. Yelken sporuna ilgiyi arttırmak ve daha geniş kitlelerce tanınmasını sağlamak amacıyla düzenlenen Vodafone Red Famous Cup yarışlarının ikinci gününde yelkenciler, 15 millik sosis rotada mücadele etti.
Her teknede bir ünlü isimin yarıştığı yarışlara Ersin Korkut, Pelin Öztekin, Tayanç Ayaydın, Burak Hakkı, Hande Subaşı, Özge Ulusoy, Yonca Evcimik, Zeyno Gönenç, Ecem Çalık, Caner Cindoruk, Mesut Özkeçeci, Ferit Aktuğ, Hakan Bilgin, Kenan Vural, Başak Sayan, Ece Erken, Fulya Sever, Zeynep Beşerler, Berke Üzrek, Pascal Nouma, Gökçe Bahadır, Billur Kalkavan, Ümit Erdim, Mert Kurdal ve Özlem Kaymaz yer aldı.
Vodafone Red Famous Cup yelken yarışlarında, IRC 1 Boreas teknesiyle yarışan Kaan Özgönenç ve ekibi, IRC kategorisinde Matador teknesiyle yarışan Cüneyt Büyükuçak ve ekibi, IRC 3 kategorisinde Ares teknesiyle yarışan Sinan Sümer ve ekibi, destek sınıf1 kategorisinde Aurora X teknesiyle yarışan Ömer Dirim ve ekibi, Destek sınıfı 2 kategorisinde Melosh teknesiyle yarışan Fatih Erkoç ve ekibi ilk günü birinci tamamladı.
Vodafone Red Famous Cup yarışında dereceye giren yelkenciler ödüllerini, yarışa katılan ünlü isimlerden alacak. Marina Yacht Club'ta düzenlenecek ödül töreninde yarışmacılara Vodafone Red ve HTC tarafından akıllı cihazlar hediye edilecek. Yarışmacılar, ödül töreninin ardından Fatih Erkoç & Zafer Çebi Orkestrası'nın şarkıları ile eğlenecek.
FOTOĞRAFLI