SİİRT Belediye Başkanı Selim Sadak için verilen veda yemeğine katılan Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, 30 Mart yerel seçimlerinde oyunu Siirt'te kullanarak BDP'ye vereceğini söyledi.
Belediye Başkanlığı 30 Mart'ta sona erecek Selim Sadak için verilen veda yemeğine katılan Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, bir konuşma yaptı. Akgündüz, küçük hesaplar peşinde olmadığını, Belediye Başkanı Selim Sadak'ın Siirt'te en büyük icraatının, Türk, Kürt ve Araplar arasındaki barışı ve sağduyuyu sağlaması olduğunu söyledi. Akgündüz, şunları söyledi:
"Barış ve sağduyunun devam etmesini istiyoruz. Geçmişte Siirt'in girişinde büyük bir stadyum yapmak için 155 dönümlük arazi almıştım. Daha sonra şirketlerimin gelirlerine el konularak proje yarım kaldı. Birileri 120 bin nüfuslu Siirt'e 100 bin kişilik stat yapacağız diye bizimle dalga geçti. Biz Siirtspor'u 3'üncü ligden nasıl 2'inci lige, 1'er yıl arayla Süper lige nasıl çıkardıysak onu da yapacaktık. Ancak, geçen dönem Ak Partili Belediye başkanı zamanında, o arsanın tamamı bölünerek kurumlara pay edildi. Şu an 15-20 dönüm bırakılmış. O arsanın üzerindeki kayıtların kaldırılması için uğraşıyoruz, bir türlü bunu yapamıyoruz. "
Akgündüz, 30 Mart günü Selim Sadak'ın mutlu olacağı bir sonuç istediğini ifade ederken, "Bu memlekette ben BDP'liyim, gidip BDP'ye oy kullanacağım" dedi.
Belediye Başkanı Sadak ise, Siirt'e yaptığı katkılardan dolayı Akgündüz'e plaket verirken, işadamının geçen yıl belediyeye tam donanımlı bir itfaiye aracı hibe ettiğini,  24 Mart'ta hizmete açmayı hedefledikleri Siirt Belediye Hizmet binasını finanse ettiği için teşekkür etti.

TK(GG/İD) (FOTOĞRAFLI)