İSTANBUL, () Türkiye'nin tek motosiklet ve bisiklet fuarı Eurasia Moto Bike Expo 2014 büyük ilgi gördü. Geçen yıl ilk gün 9 bin kişinin ziyaret ettiği fuara dün 15 bin kişi geldi.
Dünya Fuar Yapım tarafından Yeşilköy'de bulunan İstanbul Fuar Merkezi'nin 9, 10 ve 11. salonlarında düzenlenen Eurasia Moto Bike Expo 2014'de 50'den fazla yeni motosiklet ve bisiklet modeli ilk kez tanıtıldı.
Motosiklet ve bisiklet dünyasına dair tüm yeniliklerin Eurasia Moto Bike Expo'da sergilendiğini belirten Dünya Fuar Yapım Genel Müdürü Murat Demirtaş, "Bu yıl altıncısını düzenlediğimiz fuara motosiklet ve bisiklet tutkunları büyük ilgi gösterdi. Aynı zamanda bisiklet ve motosiklet sezonunun açılışını da yaptığımız fuarımız adeta ziyaretçi akınına uğradı. Bu ilginin Pazar akşamına kadar artarak devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

STEEL SİLENCERZ'DEN GÖSTERİ
Eurasia Moto Bike Expo 2014 yenilikleriyle olduğu kadar görsel şovlarıyla da ziyaretçilerini adeta büyülüyor. Hintli Steel SilencerZ takımının motosiklet üzerinde yaptığı akrobasi hareketleri fuar ziyaretçilerinin büyük beğenisini kazandı. Bu gösteriyi fuar boyunca saat 12.00, 15.00 ve 17.00'da izlemek mümkün.

ÜNLÜ SPORCULAR FUARDA HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR

Üç kez Dünya Supersport Şampiyonu olan Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu da fuarda açtığı stantta kendi markası olan ürünleri tanıtıp, imza günü düzenliyor.

2014 Motosiklet Kategorisi Şampiyonu olan ve dördüncü kez Dakar Rallisi'ni kazanarak önemli bir başarı yakalayan Marc Coma da yarın İstanbul'a geliyor. Coma yarışlara katıldığı KTM'nin stantında hayranlarıyla buluşup posterlerini imzalayacak.

2013 Andora Dünya Kupası galibi Salcano sporcusu Fabrice Mels de, Salcano standında bisiklet severlerle buluşacak. Fabrice Mels standı ziyaret eden hayranlarıyla sohbet edip, fotoğraf çektirecek.
Yine Dünya Stunt Şampiyonu Chris Pfeiffer motosiklet, Dünya Trialbiking Şampiyonu Thomas Öhler ise bisiklet gösterisiyle Eurasia Moto Bike Expo'ya gelenlere unutulmaz dakikalar yaşatıyor.

 

(FOTOĞRAFLI)