ESKİŞEHİR'de çoğunluğu lise öğrencisi olan 500'ü aşkın kişi 10 Kasım nedeniyle 'İzindeyiz' yazılı pankart açıp yürüyüş yaptı.
Türkiye Liseliler Birliği öncülüğünde 'Atayı Anma. Gençlik Yürüyüşü' düzenlendi. İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı Migros Mağazası önünde toplanan kalabalık, Vilayet Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri bulunan kalabalık sık sık 'Ne mutlu Türküm diyene', 'Ya İstiklal Ya Ölüm', '10 Kasım yas değil mücadele günüdür', 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' ve 'Ya istiklal ya ölüm tam bağımsız Türkiye' diye slogan attı.
Vilayet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önüne gelen kalabalık burada ilk olarak topluca 'Öğrenci Andı'nı, ardından İstiklal Marşı'nı okudu. Türkiye Liseliler Birliği İl Sekreteri Esin Gökdağ, Atatürk'ün ölüm yıldönümü nedeniyle yürüyüş düzenlediklerini söyledi. Gökdağ, "Mustafa Kemal, son nefesine kadar gericiliğe, karanlığa karşı aydınlık mücadelesi vermiştir. Emperyalizme karşı onurlu dik duruşundan asla ödün vermemiş, tam bağımız Türkiye için mücadele etmiştir" dedi. Bir süre Vilayet Meydanı'nda bekleyen kalabalık daha sonra dağıldı.