İZMİR'de bir süredir tedavi gören 17'nci dönem milletvekili Mehmet Timur Çınar, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Kentin çok sayıda tanınmış simasının da katıldığı törende, Melda Çınar namaz öncesinde babasının tabutunu eliyle dokunup son kez öptü.
Bir süredir tedavi gören 17'nci dönem Anavatan Partisi Manisa Milletvekili Mehmet Timur Çınar, dün hayatını kaybetti. Çınar için, Alsancak Hocazade Cami'nde tören düzenlendi. Mehmet Timur Çınar'ın ailesini, acılı günlerinde aralarında Siran Ertan'ın da bulunduğu çok sayıda tanınmış isim yalnız bırakmadı. Öğle namazının ardından Mehmet Timur Çınar için tören düzenlendi. Eski milletvekili olmasından dolayı, Çınar'ın Türk bayrağına sarılan tabutunun başında ise, polis tören kıtası nöbet tuttu.
Cenaze namazı öncesinde Melda Çınar, babasının tabutuna başına gelip son kez öptükten sonra ayrıldı. Melda Çınar'ın, yakınlarının desteğiyle ayakta durduğu gözlendi. Mehmet Timur Çınar'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Işıkkent Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

FOTOĞRAFLI