ERZURUMLU otomotiv bayisi Muammer Cindilli, engelli vatandaşların hizmetinde kullanılmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne minibüs hediye etti.
Merkez Yakutiye ilçesindeki Sanayi Sitesi'ndeki şirkette düzenlenen törene Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz ve davetliler katıldı.
'Ülkem için engel tanımıyorum' kampanyası kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne verilmek üzere 75 bin lira değerindeki minibüsün anahtarını Vali Ahmet Altıparmak'a teslim eden Muammer Cindilli şunları söyledi:
"Cindilli otomotiv yeni yıla hayırlar içinde 'merhaba' diyor. Rahmetli Vehbi Koç'un 'Memleketim, ülkem, milletim, devletim varsa ben varım' felsefesiyle, sosyal sorumluluk anlayışına mütevazi değerler katıyoruz. Koç Holding'in yıllardan bu yana artan bir gayret ve heyecanla sürdürdüğü 'ülkem için' projelerine 'Doğudan ışık' vermeye devam ediyoruz. Destekleri ve sundukları katkıdan dolayı yönetim kurulu başkanımız Ali Koç'a teşekkür ediyorum."
İşadamı Muammer Cindilli'ye teşekkür ederek plaket veren Vali Ahmet Altıparmak minibüse bindi ve çalıştırdı.