Ertan Bozkurt'un evinden ne çıktı? Kayıp Sedanur olayında flaş gelişme

KARS Kağızman Paslı köyünde 16 Eylül 2018 pazar gününden beri kayıp olan Sedanur Güzel ve olayın baş süphelisi Ertan Bozkurt'la ilgili son dakika gelişmeler var. İşte kayıp Sedanur olayında Kars'tan gelen yeni haberler:

KARS'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyündeki evinin önünden kaybolan Sedanur Güzel'in (9) kaybolması olayı ile ilgili 'şüpheli' sıfatıyla gözaltına alınıp, ifadesi alınan komşu Ertan Bozkurt, 'sahte evrak' ve 'firar' suçundan tutuklandı.


 

Güzel ailesiyle akrabalık bağı da olduğu öğrenilen Ertan Bozkurt'un Paslı Jandarma Karakol Komutanlığı'ndaki sorgusu tamamlandı. Kağızman Adliyesine çıkarılan Ertan Bozkurt, 'sahte evrak' ve 'firar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Vali Rahmi Doğan, Ertan Bozkurt'un yarı açık cezaevinde olması gerekirken sahte evrak nedeniyle mi yoksa Sedanur Güzel'in kaybolması olayı ile ilgili mi tutuklandığı yönündeki soruya, "Tutuklama talebini isteyen savcılık, kararı veren hakimlik. Adli bir olay ile ilgili konuşmam doğru olmaz. Sedanur'un kaybolması ile ilgili olay titizlikle yürütülüyor. İnşallah en kısa sürede kızımızı buluruz" dedi.




KARS'ın Kağızman ilçesinde yaşayan Sedanur Güzel'in kaybolması olayına karıştığı iddia edilen komşusu Ertan Bozkurt'la ilgili bugün flaş gelişmeler yaşandı. Paslı Jandarma karakolundan adliyeye sevk edilen şüpheli Ertan Bozkurt tutuklandı. Facebooku cinsel sapkınlık hesapları ile dolu olan Ertan Bozkurt'un evinde ise arama vardı. Bu ayın 27'sinde doğum günü olan Sedanur'un annesi de açıkmalar yaptı. İşte Sedanur olayında yaşanan yeni gelişmeler:

SEDANUR 5 GÜNDÜR KAYIP : Kars'ın Kağızman ilçesinde pazar günü 9 yaşındaki Sedanur Güzel 16 Eylül pazar gününden beri kayıp. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri başta olmak üzere tüm ekipler Sedanur'u arıyor. İz takip köpeği "Atak ve Calisto", arama kurtarma köpeği "Gazel" ile kadavra köpeği"Obert" de arama çalışmalarında yer alıyor.

ERTAN BOZKURT TUTUKLANDI: Sedanur Güzel'i en son gören kişilerden biri olan Ertan Bozkurt bu sabah jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedildi. Ertan Bozkurt, Sedanur'un kaybolması olayıyla ilgili olarak değil, sahte kimlik bulundurmaktan tutuklandı. Ertan Bozkurt'un hapis yattığı yarı açık cezaevinden firari olduğu ortaya çıkmıştı. Kars hapishanesine gönderilen Ertan Bozkurt'un evi ise didik didik arandı.

ERTAN BOZKURT'UN EVİ : Cezaevi firarisi olan Ertan Bozkurt sahte evrak bulundurmaktan Kars Cezaevine gönderilirken evi didik didik edildi.

KADAVRA KÖPEĞİ GETİRİLDİ : Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı kadavra arama köpeği 'Obert' ve iz takip köpeği 'Calisto' saman yığınında arama yaptı

EVDEN NE ÇIKTI? : Yapılan aramalarda evde ve çevresinde Sedanur Güzel'e dair bir iz bulunamadı. Kadavra köpekleri de küçük kıza dair bir ipucu sunmadı

ŞU ANDA BURASI ARANIYOR : Ekipler Ertan Bozkurt'un evinde delil bulamayınca rotayı köyün en kuytu köşesine çevirdi. Sazlık alan bugün bir kez daha baştan sona aranıyor. Jandarma ve kurtarma ekiplerine bütün köylü de yardım ediyor

SEDANUR'UN 27'SİNDE DOĞUM GÜNÜ : Sedanur Güzel'in annesi Handan Güzel "Kızımın 27'sinde doğum günü. Ne olur kızımı bırakın, doğum gününü kutlayalım" dedi.
GEÇEN YIL DA BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ : Kızının geçen yıl trafik kazası nedeniyle beyin kanaması geçirdiğini Erzurum'da 15 gün yoğun bakımda kaldığını söyleyen anne Handan Güzel şunları anlattı:- "İyileşmesi için günlerce dua ettim. Allah onu bize bağışladı
Sedanur ailenin nazlı kızı. Tam iyileşti derken bu olay oldu. Allah rızası için gören söylesin. Götüren kişi ne olur yavrumu bırakın. 27'sinde doğum günü var. 28'inde doktor kontrolleri yapılacak. Lütfen çocuğumu getirsinler kimseden şikayetçi olmayacağız. Kızımın sonu Leyla gibi olmasın.

MÜGE ANLI'YA ÇIKIP ANLATTIKLARI: Ertan Bozkurt, Sedanur olayıyla ilgili ATV'deki Müge Anlı'nın programına da çıkmış ve küçük kızın aramasına katıldığını anlatmıştı. Ertan Bozkurt, Sedanur'un kaybolduğunu küçük kızın babasını arayıp veren kişi aynı zamanda
ERTAN BOZKURT'UN FACEBOOK HESABI : Sedanur olayının bir numaralı şüphelisi olan Ertan Bozkurt'un sosyal medya hesabı cinsel sapkınlık dolu çıktı. Facebook'ta seks içerikli hesapları izleyen Ertan Bozkurt, cinsel eğiliminde de şoke etti.