HOLLANDA'da yaşayan hayırseverlerin katkılarıyla Samsun'un Çarşamba İlçesi ve köylerinde bulunan engeli araç ihtiyacı olanlara 42 akülü araç gönderildi. Araçlar, bugün sahiplerine teslim edildi.
Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde engelliler için akülü araç teslim töreni düzenlendi. Kaymakam Caner Yıldız'ın da katıldığı törende Hollanda'da yaşayan hayırseverlerin katkılarıyla alınıp gönderilen 42 akülü araç, Kaymakamlık binası önünde düzenlenen törenle ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.
Çarşamba Bedensel Engeliler Şube Başkanı Kerim Deniz, Hollanda Sivaslılar Platformu Başkanı İbrahim Çıtılın ve Hollanda Çarşambalılar Dayanışma Platformu Başkanı İsmail Asma'nın da katıldığı törende konruşan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, şöyle dedi:
"Herkes bir engelli adayıdır. Bu noktada bugün burada bu araçları engelli arkadaşlarımıza ulaştıran hayırsever iş adamlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Arkadaşlarımız artık bu araçlarla sokakta rahatça dolaşabilecek kendi ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecektir."
Akülü araçlarına kavuşanların mutlulukları ise yüzlerine yansıdı.