Bedir ALTUNOK/ KARS, ()-KARS Kafkas Üniversitesi öğrencileri ve öğretim görevlileri, Dolunay Engelliler Derneği üyeleriyle oluşturdukları koro ile iftardan sahura kadar şarkılar söylüyor.
Dolunay Derneği'nde iftar sonrası buluşan engelliler, kendilerini yalnız bırakmayan gönüllülerle birlikte sahur vaktine kadar müzik yapıyor. Çeşitli meslek grupları ve üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllülerle engellilerin kurduğu koro, müzikle zamanı değerlendiriyor.
Alkış ve sesleriyle gönül dostlarına eşlik etmeye çalıştıklarını vurgulayan Dolunay Engelliler Derneği Başkanı Bahattin Şeker, "Her zaman yanımızda olan gönüller mübarek ayda da bizi yalnız bırakmadı. Engelliler olarak gün boyu evde kalmaktansa geldiğimiz dernekte gönüllülerle hayat buluyoruz" diye konuştu
Derneğe öğrencileri ile birlikte çıkarma yapan Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Fen Edebiyat Fakültesi'nden öğretim üyesi Doç. Dr. Onur Atakişi ise "Amacımız engellilerle eğlenerek ramazanın sevincini paylaşmak. Dernekte her gün iftar yemeği veriliyor. Kapımız bizimle birlikte iftarını açmak ve eğlenmek isteyen herkese açık" dedi.

FOTOĞRAFLI