SİNOP’ta, 7 yaşında geçirdiği ameliyatta fazla narkoz verilmesi sonucu yürüme güçlüğü çeken 14 yaşındaki Alim Erdal’a bir hayırsever tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi. Tekerlekli sandalyesini alan Alim Erdal, çok mutlu olduğunu söyledi.
Sinop Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu 7’nci sınıf öğrencisi Alim Erdal, 7 yaşında geçirdiği geniz eti ameliyatında yüksek oranda narkoz verilmesi nedeniyle yürüme güçlüğü yaşamaya başladı. Sakat kalan Alim Erdal, annesi Azime Erdem'in desteğiyle okula gitti. Okuldaki görevliler Alim Erdal’ın durumunu kentteki bir hayırsevere bildirdi. Hayırsever Mustafa Sadıklar tarafından alınan tekerlekli sandalye Alim Erdal’a verildi. Tekerlekli sandalye verildiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Alim Erdal, "Allah bu yardımı bana ulaştıran herkesten razı olsun. Okuyup polis olmak istiyorum" diye konuştu.
Anne Azime Erdem de eşi ile ayrılmasının ardından engelli oğluna tek başına baktığını söyledi. Erdem, "Eşim yıllar önce iki çocuğumla beni ortada bırakarak terk etti. İstanbul’dan Sinop’a geldik. Burada yeni bir hayat kurduk. Büyük oğlum 750 TL maaşlı bir işte çalışıyor. Bugüne kadar başka hiçbir gelirimiz yoktu, engelli oğluma geçen ay sakat maaşı bağlandı. Bize yardım eden yardımseverlere teşekkür ederim" diye konuştu.