Adem DURMAZ/KORKUTELİ (Antalya) - ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde 51 yaşındaki Hasan Keskin, sağ elini ısıran yılanı doğaya bırakmak yerine evinde besliyor.
Korkuteli'nde gübre ticareti yapan Hasan Keskin, geçen salı günü saat 16.00 sıralarında Bucak yolu üzerindeki toprak şantiyesinde gördüğü bir yılanı yakalamak istedi. Yaklaşık 1 metre uzunluğundaki yılan hızla hareket ederek Hasan Keskin'in sağ el orta parmağını ısırdı. Hemen yılanı yakalayan ve bir pet şişeye koyan Keskin, yılanla birlikte hastaneye gitti. Keskin tedaviye alınırken, hastanedekiler canlı yılanı görünce şaşırdı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Keskin, kendisini ısıran yılanı doğaya bırakmak yerine beslemeye karar verdi.
Evli ve 2 ocuk babası Hasan Keskin, 1 metre uzunluğundaki yılanı her gün süt ve yumurta ile besliyor. Yılanla dost olduğunu kaydeden Keskin, "Onu doğaya bırakmayarak süt ve yumurta ile besliyorum. Her ne kadar beni ısırsa da ben onu öldürmedim ve yanımda gezdiriyorum. Ona gözüm gibi bakacağım. Belli bir zaman sonra tekrar doğaya bırakacağım" dedi.

AD(SU/AK) (FOTOĞRAFLI)