Gülbin YILDIZ/ELAZIĞ, () - ELAZIĞ'da İl Jandarma Komutanı Albay Sefer Resuloğlu, jandarma personeli ve eşleri, Gazi Huzurevi’ni ziyaret ederek burada kalan yaşlılara karanfil verip sohbet etti.
İl Jandarma Alay Komutanı Sefer Resuloğlu eşi Işık Resuloğlu ve jandarma personeli ile eşleri 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında huzurevinde kalan yaşlıları ziyarete ederek karanfil verdi. Gazi Huzurevi Müdürü Ziyaddin Karakaya, yaptıkları ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirterek, "Komutanımız ve personeline teşekkür ediyorum. Yaşlılar haftası nedeniyle bizleri yalnız bırakmayarak yaptıkları ziyaretle bizleri mutlu ettiler" dedi.
İl Jandarma Komutanı Albay Sefer Resuloğlu, Yaşlılar Haftası nedeniyle huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ettiklerini belirterek, "Onların ellerini öpüp, hayır dualarını almak için geldik. Herkes bir gün yaşlanacak. Bunu hiçbir zaman unutmayalım. Yaşlısına sahip çıkan bir toplum geleceğine umutla bakar. Geleceğinin daha güzel olabilmesini daha güzel planlar ve o şekilde düzenleyebilir. Onun için geldik, ellerini öptük, hayır dualarını aldık. Bu ziyaretlerimiz bu hafta ile sınırlı değil yine geleceğiz ve ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.
Huzurevinde kalan 85 yaşındaki Cumali Derya ise; huzur evinde kendilerine çok iyi baktıklarını ifade ederek, "Allah devletimize zeval vermesin burada çok iyiyiz, bize iyi bakıyorlar" dedi.

GY(GG/SS) (FOTOĞRAFLI)