Şehit polis Eyyüp Oğuz, son yolculuğuna uğurlandı

ANKARA'da darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Polis Merkezi'ne düzenlenen saldırı sırasında şehit olan polis memuru 45 yaüşındaki Eyyup Oğuz', memleketi Elazığ'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

15 Temmuz Cuma gecesi yapılan darbe girişiminde Ankara Gölbaşı Özel Harekat Polis Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Eyyüp Oğuz için Elazığ İzzetpaşa Cami'inde öğlen namazını müteakip cenaze namazı kılındı.Şehit polis Oğuz için düzenlenen cenaze törenine; Vali Murat Zorluoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Emniyet Müdürü Nihat İşlek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit polis Eyyüp Oğuz'un 15 yaşındaki oğlu Ataman Oğuz, babasının tabutunun başından biran olsun ayrılmadı. Evli ve 2 çocuk babası olan şehit polis Eyyup Oğuz'un polis olan küçük kardeşi Engin Oğuz da cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamadı.

Kılınan cenaze namazının ardından Elazığ Müftüsü Peyami Güngör'ün yaptığı duanın ardından omuzlara alınan şehit polis Eyyup Oğuz'un naaşı, cenaze aracına kadar sloganlar ve tekbirlerle götürüldü. Şehit Oğuz, Harput Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.