Şahismail GEZİCİ- Gülbin YILDIZ/ELAZIĞ, () - ELAZIĞ Emniyet Müdürlüğü, dar gelirli ailelerin 50 çocuğu için toplu sünnet düğünü düzenledi. Düğünde çocuklar, polislerle karşılıklı oyunlar oynadı.
Elazığ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi yardıma muhtaç ailelerin 50 çocuğuna sünnet düğünü düzenledi. Sünnet olan çocuklar aileleri ile birlikte, katıldıkları düğünde gönüllerince eğlendi. Polisler de pistte çıkarak çocuklarla birlikte oyun havaları eşliğinde karşılıkla oynadı. Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, 50 çocuğu sünnet ettirdiklerini belirterek, şöyle dedi:
"Öncelikle bütün çocuklarımıza ve ailelerine 'Hayırlı olsun' diyorum. İnşallah onların mürüvvetlerini de görmek nasip olur. Çocuklarımız bizim için çok değerli, onlar bizim geleceğimiz. Bu tür projelerimiz Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde sürekli devam ediyor. Buradaki ortamın çok sıcak ve samimi olduğunu görüyorum. Bu projelerin de sürekli devam edeceğini belirtmek istiyorum. Bu sünnet şöleni geleneksel bir hale geldi ve devam edecek. Bu projede emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve tüm personelimize çok teşekkür ediyorum."
Emniyet Müdürü İşlek, daha sonra sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

ŞG,GY(GG/İD) (FOTOĞRAFLI)